Kurser

Bebis Boot camp

Du kan delta på Baby Boot Camp när din efterblödning har slutat. På kursen fokuserar vi oss på att träna bäckenbotten, djupa magmuskler och sköta precipitat. Vi beaktar också hela kroppen i träningen. På kursen tränar mammorna på bebisarnas villkor. Kursen innehåller träning 10 gånger. Du behöver ta med dig en drickflaska, gymnastikmatta och ett motstånds gummiband med handtag samt tillbehör åt bebisen. 

Mamma Du Är Stark

På ”Mamma du är stark” -kursen tränar mammor vars precipitat har redan blivit rehabiliterat eller som är gravida. Som motstånd i träningen använder man sin egen kropp samt motstånds gummiband. Träningen är trygg för mammor som har varit på eftergranskning och precipitat finns inte längre eller när graviditeten har framskridit normalt. I den här träningen får du utmana dig själv och förbereda din kropp på att återkomma till normala motions rutiner. 

Träning Inom Näring

Du kan delta i fyra månaders närings träning om du inte längre ammar eller när modersmjölken inte längre är den enda mat som bebisen får. Med hjälp av närings träningen lär du dig äta regelbundet ren mat. Du får en personlig kartläggning, instruktioner varje vecka för att tillverka mat samt en färsk mamma för säker motion. Meningen med preparandkursen är att rengöra din kropp från extra socker och salt samt komma ur socker lusten. Gruppen startar tre gånger i året. Du kommer in i en grupp var alla har samma mål. Du får stöd och du LYCKAS komma ifrån din graviditets vikt. Pris 100€/månad.