Mamma du är den viktigaste
Gemenskap -Kamratstöd
Stark tillsammans
previous arrow
next arrow
Slider

Bebis Boot Camp Grundare, Jenni Dias

Bebis Boot Camp bildades av behovet att skapa ett effektivt och tryggt motions konsept för mammor under graviditetstiden och för återhämtningen av det. Jenni är fyra barns mamma och sertifierad personlig tränare samt proffessionell inom moderskaps träning. Jennis största mission är att förbättra mammors mentala, fysiska och ekonomiska välmående samt möjliggöra barnets hemvård så länge som möjligt utan ekonomisk stress.
 
Jenni märkte redan efter hennes första barns födsel hur dåligt med instruktioner mammor får för att återhämta sig efter förlossningen. Utan personlig tränare och moderskaps fysioterapeut samt barnvakt var det nästan omöjligt att hitta ett effektivt och tryggt sätt att återhämta sig. Bebis Boot Camp kurserna hjälper mammor att återhämta sig tryggt och att träna på rätt sätt redan under graviditetstiden. Konseptet samlar ihop mammor från samma område för att tillbringa tid tillsammans och för att få nätverk samt få stöd tillsammans med ättlingen. Bebis Boot Camp tränarnas barn är också välkomna med. 

Kurserna

Bebis Boot Camp

Du kan delta på Baby Boot Camp när din efterblödning har slutat. På kursen fokuserar vi oss på att träna bäckenbotten, djupa magmuskler och sköta precipitat. Vi beaktar också hela kroppen i träningen. På kursen tränar mammorna på bebisarnas villkor. Kursen innehåller träning 10 gånger. Du behöver ta med dig en drickflaska, gymnastikmatta och ett motstånds gummiband med handtag samt tillbehör åt bebisen.  

Mamma Du Är Stark

På ”Mamma du är stark” -kursen tränar mammor vars precipitat har redan blivit rehabiliterat eller som är gravida. Som motstånd i träningen använder man sin egen kropp samt motstånds gummiband. Träningen är trygg för mammor som har varit på eftergranskning och precipitat finns inte längre eller när graviditeten har framskridit normalt. I den här träningen får du utmana dig själv och förbereda din kropp på att återkomma till normala motions rutiner. 
Träning Inom Näring
Du kan delta i fyra månaders närings träning om du inte längre ammar eller när modersmjölken inte längre är den enda mat som bebisen får. Du får en personlig kartläggning, instruktioner varje vecka för att tillverka mat samt en färsk mamma för säker motion. Du kommer in i en grupp var alla har samma mål. Du får stöd och du LYCKAS komma ifrån din graviditets vikt. Pris 100€/månad. 
Vår Coach

Är du en av dom?

Laura Parkkunen
Turku, Paimio

Kaisa Lahtinen
Länsi-Turku

Sanni Auvinen
Savonlinna

Susanna Mäkelä
Raasepori

Mia Hernández
Helsinki, Viikki

Laura Natunen
Joensuu

Sanna Jokinen
Varisto, Vantaa

Heidi Sirén-Karetie
Tapanila, Helsinki

Sannu Keränen
Rovaniemi

Mari Stankus
Mikkeli

Ta kontakt

Ta kontakt med blanketten nedanför i saker du är fundersam över.