Kurssit

Vauva Boot camp

Vauva Boot Camp kurssille voit osallistua, kun jälkivuotosi on loppunut. Kurssilla keskitytään harjoittelemaan lantionpohjanlihaksia, syviä vatsalihaksia ja kuntouttamaan erkauma. Treenissä huomioidaan myös koko keho. Kurssilla äidit treenaavat vauvan ehdoilla. Kurssi sisältää 10 treeni kertaa. Mukaan tarvitset juomapullon, jumppamaton ja kahvallisen vastuskuminauhan sekä tarvikkeet vauvalle.

Äiti Sinä olet Vahva

Äiti sinä olet vahva kurssilla treenaavat äidit, joiden erkauma on jo kuntoutettu tai jotka odottavat vauvaa. Treenissä vastuksena käytetään omaa kehoa sekä vastuskuminauhaa. Treeni on turvallinen äidille, joka on käynyt jälkitarkastuksessa ja erkaumaa ei enää ole tai kun raskaus on edennyt normaalisti. Tässä treenissä pääset haastamaan itsesi ja valmistamaan kehosi palaamaan normaaleihin liikuntarutiineihin. Kurssi sisältää 10 treeni kertaa. Mukaan tarvitset juomapullon, jumppamaton ja kahvallisen vastuskuminauhan sekä tarvikkeet vauvalle/taaperolle.

Ravintovalmennus

Neljän kuukauden ravintovalmennukseen voit osallistua jos et enää imetä tai kun äidinmaito ei ole enää vauvan ainut ravinto. Ravintovalmennuksen avulla opit syömään säännöllisesti puhdasta ruokaa. Saat henkilökohtaisen alkukartoituksen, viikottaiset ohjeet ruoanvalmistukseen sekä tuoreen äidin turvalliseen liikkumiseen. Valmennuksen tarkoituksena on puhdistaa kehosi ylimääräisestä sokerista ja suolasta ja päästä eroon sokerin himosta. Ryhmä starttaa kolme kertaa vuodessa. Pääset mukaan ryhmään, jossa kaikilla on sama tavoite. Saat tsemppiä ja vertaistukea sekä ONNISTUT pääsemään eroon raskauskiloista. Hinta 100€/kk.